Åsele Idrottsklubb
2020-08-26 07:31

Åsele kommuns Idrotts- & ledarstipendium 2019 går till Mikael Ullén
2020-08-17 13:22
Motiveringen lyder: ”Mikael Ullén är materialförvaltaren som sköter allt som kommer i hans väg då det gäller vårt A-lag. Han slipar och lagar lagets utrustning och hjälper även till med de övriga lagens utrustning om det finns behov. Han hämtar och lämnar utrustning i Umeå, slipar isen under många träningspass. Genom denna utmärkelse vill vi lyfta Mikael Ullén, så att andra i Åsele också får veta vilken fantastisk ledare och ideell stjärna han är”

Stort grattis!
Information från Gymnastiksektionen
2020-03-30 17:09

Hej alla deltagare!

Under rådande omständigheter som nu sker i världen och i våra samhällen så har gymnastiksektionen beslutat att våra gruppträningar slutar för terminen.

Deltagaravgiften blir reducerad till 450 kr som tidigare var 600 kr / aktivitet.

BAMSE –avgiften blir reducerad till 100 kr som tidigare var 400 kr +tröja om man har beställt en sådan.

Än så länge så finns det inga restriktioner över simhallar och ÅIK gymmix erbjuder härmed våra deltagare som har varit aktiva på Träna I cirkel, Styrka dam/herr, Latin, Vattengympa och Spinning att simma på Tisdagar kl. 17,30-18,30 under hela April ut, från 31 mars till den 28 april.

Vi hoppas att ni har förståelse runt detta och att vi kan träna tillsammans under hösten igen.

Vi kommer att delge lite tips på träning under våren och information kommer inom kort via sociala medier.

Fortsätt att hålla igång och gör gärna det utomhus som t.ex. promenader eller Jogga, lunka ,gå. Stämpla på TRILLEN (start v 14). Kort finns att hämta på ICA, OKQ8, ÅIK-kansli.

( Gå försiktigt i TRILLEN skogen, halt på vägen om man ska gå förbi reningsverket)

Gymmix och BAMSE  ledarna

Ishockey Skridskoskolan, 14/09 14:26