Åsele Idrottsklubb
Höstens träningspass 2021 v.37 - v.50

BAMSEGYMPA

Måndag 16:15

Äntligen är BAMSE tillbaka!

Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa.

Ledare: Malin Åhman och Jenny Håkansson

MEDELGYMPA

Måndag 19:00

Gymmix medelgympa är en allsidig och effektiv träningsmetod för dig som tycker det är roligt att träna i grupp och vill öka din kondition, styrka och rörlighet. Klassiskt gruppträningspass med rytmiska, sköna och effektiva rörelser med kroppen och musiken som "redskap". Vi täcker in det mesta såsom kondition, styrka, rörlighet men även funktionella övningar som tränar balans, koordination och stabilitet. Konditionsdelen innehåller hopp och pulshöjande steg.

Ledare: Åsa Eriksson

VATTENGRUND

Tisdagar 17:30

Vattengympa: Bra träning för alla!

Djupvatten TABATA - Inget pass VT 2018
Intensiv och rolig träning i intervaller på 20-10, jobba 20 sekunder vila 10 sekunder.
Vi jobbar med hantlar och nudel för att få ut maximalt av vattnets motstånd.
Flyt bälte används eftersom ni tränar på djupt vatten.
Man kan också vara med på passet och köra på grunt vatten om man hellre vill det.
Kom och utmana dig själv på ett intensivt och svettigt träningspass i vattnet.

Ledare, Lotta